(VIDEO) Dacia vrea să cucerească universul cu proiectul Dustar, pentru călătorii accesibile în spaţiu

1 Aprilie 2021, 13:18
Denis Godorozea
După ce a revoluţionat întreg globul cu automobile de calitate la preţ rezonabil, Dacia urmăreşte să-şi extindă afacerea în viitorul apropiat, însă mai departe decât am fi putut anticipa. Or, după ce a cucerit Pământul, cei de la Dacia îşi propun să cucerească galaxia, lansând proiectul inedit Dustar, primul program spaţial accesibil. Proiectul prevede călătorii accesibile în spaţiul cosmic, iar prima lansare a şi avut loc astăzi, fiind transmisă LIVE în mediul online.
Cu planuri ambiţioase pentru a ajunge în alte galaxii, cei de la Dacia au realizat prima încercare de a lansa un automobil în spaţiul cosmic, cu un Duster de generaţie actuală, care a ajuns cu succes în straturile superioare ale atmosferei, iar apoi a aterizat cu succes. Acesta este, însă, abia începutul, după cum sugerează şefii proiectului Dustar, or cerul nu este limita.
Cu această glumă nostimă au venit astăzi de ziua păcălelilor cei de la Dacia UK inspiraţi, probabil, de aventura Roadster-ului lui Elon Musk, expediat în cosmos acum aproximativ 3 ani prin intermediul proiectului Space X. În cazul Dacia, însă, a fost aleasă o copie la scară a Duster-ului actual, dar care pare să se fi aventurat pe bune într-o călătorie spaţială.
0
1,054
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!