(VIDEO) Duel în traficul din Chişinău între un şofer de autobuz şi un şofer de Kamaz

19 Aprilie 2021, 15:37
Redacţia PiataAuto.md
Am trăit s-o vedem şi pe asta în traficul din Chişinău — momentul în care doi şoferi ai unor vehicule mari şi grele, din categoria celor consideraţi profesionişti cândva şi cu o conduită exemplară, ajuns să se fenteze reciproc, ba chiar şi să-şi arunce replici acide.
Şoferul de autobuz pare a fi de pe aceeaşi rută, sau poate chiar acelaşi şofer, surprins acum o lună pe bd. Gagarin din Chişinău, efectuând manevre similare unui şofer de autoturism. De această dată altercaţia din trafic a avut loc cu un şofer de KAMAZ.

Primul video a fost publicat de şoferul de autobuz ieri şi e filmat ceva mai sus de bd. Gagarin, menţionat mai sus — pe bd. Decebal. Şoferul de autobuz a publicat acel video online, vrând probabil să dea vina pe şoferul de Kamaz pe condusul agresiv al acestuia, dar îşi trădează şi propriile încălcări. În primul rând, merge pe banda a 3-a, cea din stânga, fără a intenţiona vreo virare la stânga, lucru interzis de regulamentul circulaţiei rutiere. Despre folosirea telefonului mobil în timpul condusului nici nu mai pomenim. Apoi, când ajungi în drept cu Kamazul, acesta îl fentează şi i se pune în faţă pe o barda din banda stângă, impunând autobuzul să iasă niţel pe contrasens. După care urmează o serie de gestul obscene din partea şoferului de Kamaz, dar e cât se poate de clar că altercaţiile celor doi n-au început aici, ci cel mai probabil pe bd. Gagarin sau chiar mai înainte.
Azi şi şoferul de Kamaz a publicat un video, filmat un pic mai sus pe acelaşi bulevard Decebal, puţin după intersecţia cu strada Trandafirilor. Aici autobuzul e filmat cum traversează semaforul la culoarea roşie a semaforului.

Toată situaţia nu face decât să arate nivelul inacceptabil la care au coborât manierele de condus a unor şoferi, consideraţi cândva exemplu. Iar pe lângă toată absurditatea acestor situaţii, asemenea manevre făcute cu camioane grele prin oraş sau cu autobuze plin cu oameni, nu fac decât să pună în pericol siguranţa oamenilor din jur. După noi în această situaţie ambii şoferi ar trebui să rişte a rămâne fără permis pe o perioadă lungă, or, acum avem şi articol care permite pedepsirea pentru asemenea condus agresiv. Tu ce crezi despre toată situaţia?

Vezi mai jos ambele video. Te avertizăm, însă, că acestea conţin scene şi limba licenţios.

Sursa video: Facebook / chisinau.fail
1
4,117
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!