(VIDEO) Elon Musk şi-a făcut apariţia cu un Cybertruck la uzina Tesla Giga din Texas

16 Aprilie 2021, 18:02
Redacţia PiataAuto.md
Deşi pick-ul electric Tesla Cybertruck a fost prezentat cu mult timp în urmă de către Musk şi a şi strâns nenumărate comenzi, nimeni nu văzuse deocamdată interiorul acestuia sau vreun exemplar de serie pe viu. Însă şeful Tesla, Elon Musk, le-a oferit fanilor şi angajaţilor săi o surpriză, făcându-şi apariţia cu un Cybertruck la vizita sa recentă a noii uzine Tesla din Texas, aflată încă în construcţie.
Musk a venit pur şi simplu la sediul uzinei, înconjurat încă de pământ şi lut, cu un Cybertruck, care s-a deplasat pe propriile roţi. Odată ce a oprit în faţa uzinei şi a coborât din maşina, în habitaclu a putut fi observat acelaşi volan tăiat în jumătate ca şi la Model S facelift.
Totuşi, ulterior s-a demonstrat că acesta e acelaşi vehicul, folosit la prezentarea din 2019 a lui Musk, nu unul de serie, doar că la el s-au mai făcut lucrări între timp, probabil inclusiv la habitaclu. Iar apariţia lui Musk e fără îndoială un gest de PR, menit să reaprindă interesul pentru aşteptarea lansării în producţie a noului pick-up, mai ales că între timp o mulţime de alţi producători au anunţat şi ei lansări de pick-uri electrice.
0
20,475
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!