(VIDEO) Fata care a driftat ca să-şi adune bani de un Porsche 911 clasic

25 Aprilie 2021, 19:05
Ilie Toma
Mai rar vezi fete tinere în timpurile noastre, care să fie atât de pasionate de maşini. Şi nu doar pasionate la nivelul admirării unui model mai puternic sau mai scump, ci să le şi înţeleagă în profunzime, iar pe deasupra, să le poată şi manevra cu măiestria unui pilot de curse!
Becky Evans e o fată din Irlanda, şi cum spune chiar ea, încă de mică fetiţă şi-a dorit un Porsche 911 clasic. Era maşina visurilor ei, care a inspirat-o să cunoască mai bine lumea auto, să înţeleagă mai bine pasiunea adevărată pentru maşini şi să ajungă să conducă maşini sportive cu adevărat iscusit.
Ei bine, odată ce mica fetiţă a crescut şi s-a transformat într-o tânără independentă, Becky şi-a definit tot mai mult calea pe care voia s-o urmeze. Pe de o parte, ea a început a drifta în competiţii de drifting, iar pe de altă parte, şi-a lansat şi propriul canal de YouTube, unde îşi împărtăşeşte experienţele cu urmăritorii săi, care, adesea sunt pur şi simplu fascinaţi s-o vadă mânuind atât de bine tot soiul de maşini sportive în derapaje controlate.
Cinci ani de activitate pe YouTube, nenumărate activităţi de drifting din care a început a câştiga bani, au adus-o către finalul anului 2020 la împlinirea marelui ei vis: momentul când ea a putut să-şi cumpere, în sfârşit, maşina sa de vis.
E un Porsche 911 Turbo minunat, din generaţia 930, de o culoare superbă de verde închis. O maşină care a fost livrată iniţial în Germania, deci e cu volan pe stânga, şi fiind un exemplar clasic, i se permite să circule şi în Irlanda.
Motorul boxer original al acestei maşini e unul ce livra 300 CP, dar unul din proprietarii anteriori i-a montat un intercooler mai mare, de la generaţia următoare, 964, care i-a mai adăugat puţină putere. Apoi, a dus maşina la cei de la RUF, poate cei mai buni în Porsche-uri clasice, care i-au mai adăugat un plus de putere, disponibilă la apăsarea unui buton. Se zice că odată ce tragi de acel comutator, motorul dezvoltă până la 450 CP! Cel care i-a vândut lui Becky maşina de vis e proprietarul unui showroom de maşini clasice, şi a deţinut chiar el mai mulţi ani această maşină în trecut. Acum, i-a dat-o cu toată încrederea şi recomandarea.
De asemenea, e admirabil şi faptul că acest Porsche are un aspect absolut original, fără artificii şi modificări derizorii. Becky n-a vrut tocmai o maşină de concurs, dar nici una care a trecut prin metamorfoze care s-o devalorizeze. Ea a visat-o aşa, originală, şi aşa şi-a luat-o. Şi tânăra îşi tratează achiziţia şi ca pe o investiţie, întrucât ştie că valoarea acestei maşini va continua doar să crească în timp.
Din decembrie şi până azi au trecut patru luni, în care Becky îşi trăieşte visul alături de Porsche-ul său clasic. Publică noi video-uri despre el, iar ultimul a fost publicat cam acum o săptămână, şi-l includem şi noi mai jos, pentru că anume în el vei putea auzi sunetul dulce al acestei maşini clasice, pe e o parte, şi vei vedea faţa radiantă a acestei tinere, conducându-şi visul. Pentru că despre asta ar trebuie să fie adevăratele maşini, despre emoţia pe care ţi-o oferă atunci când eşti la volanul lor!
0
2,664
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!