(VIDEO) Iată de ce să nu parchezi niciodată pe un drum îngust cu două benzi şi linie continuă

29 Aprilie 2021, 09:40
Redacţia PiataAuto.md
Imaginile publicate ieri ale unui accident grav, produs în România, arată cât se poate de elocvent de ce să nu parchezi niciodată pe un drum îngust, de doar două benzi, separate de o linie continuă, care interzice depăşirea, de fapt.
În cazul accidentului surprins în România, un BMW X3 a parcat pe un traseu naţional, pe o porţiune din interiorul unei localităţi, tocmai într-o zonă îngustă şi cu linie continuă pe centru. În lipsa unui acostament, mai mult de jumătate din lăţimea maşinii era pe banda de circulaţie. Ceva mai în spate, la circa 30-40 metri, alte două vehicule erau parcate în mod similar, iar astfel traficul era obstrucţionat din ambele părţi, fiind nevoit să ocolească vehiculele parcate neregulamentar.
Mai multe camioane au ocolit BMW-ul parcat cu o vădită dificultate şi doză sporită de risc. Însă la un moment dat, de pe o stradă laterală a ieşit un alt vehicul, iar o camionetă cu platformă, pe care transporta ale două maşini, s-a pomenit faţă în faţă cu acel vehicul ce ieşise la traseul principal. Făcând o manevră de evitare, a ajuns direct în BMW-ul parcat. Gravitatea situaţiei e că în faţa BMW-ului se afla şoferul acestuia, deja în rol de pieton, alături de o altă doamnă. Respectiv, în urma impactului, maşina a lovit ambii pietoni, luându-i pe capotă şi rănindu-i grav.

Puteţi vedea mai jos imaginile, dar vă avertizăm că acestea pot avea impact emoţional.
0
1,967
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!