Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Iată de ce se întâmplă des accidente pe traseul Chişinău-Hânceşti

28 Aprilie 2021 - 10:06
Denis Godorozea
Un şofer a surprins două depăşiri neregulamentare în această dimineaţă pe traseul Chişinău-Hânceşti, depăşiri extrem de riscante care au pus în pericol vieţile mai multor participanţi la trafic din cauza a doi şoferi grăbiţi, pe când ceilalţi circulă regulamentar. De altfel, asemenea situaţii se produc pe drumul respectiv zilnic.
În imaginile video postate pe reţeaua de socializare Facebook putem vedea doi şoferi, cu Opel Astra şi Skoda Superb, depăşind neregulamentar, pe contrasens, peste linia continuă autorul postării. Vedem că cei doi riscă să iasă pe contrasens la viteze mari, chiar dacă pe acele benzi circulă alte automobile, absolut regulamentar, riscând un impact frontal deosebit de violent. Deci, vedem cum şoferii veniţi pe contrasens sunt nevoiţi să schimbe banda pentru a evita impactul.
Mai revoltător este faptul că cei doi şoferi s-au angajat în depăşiri periculoase în zone interzise în ciuda faptului că cu câţiva metri mai departe ar putea executa manevra asta absolut regulamentar şi fără risc graţie celei de-a doua bandă, dedicată depăşirii, fără a supune pericolului viaţa proprie şi a celor din jur.

Urmăriţi clipurile video de mai jos şi spuneţi-ne şi nouă părerea voastră despre situaţia dată, ce se petrece zilnic, de fapt, pe traseul respectiv?

Sursă: Facebook.com / Accidente rutiere Republica Moldova / Constantin Cocieru
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter