(VIDEO) Inspirat de Need for Speed: un aventurier american a sărit în aer peste un pod basculant

16 Aprilie 2021, 10:47
Denis Godorozea
Un şofer american, probabil inspirat de jocurile Need for Speed şi filmele The Fast and the Furious, a sărit cu propria maşină în aer pe un pod basculant. Din fericire, aventura nu a avut consecinţe prea dramatice pentru şofer sau alţi participanţi la trafic, însă maşina a fost avariată.
Cazul a fost surprins de camerele de supraveghere a traficului din oraşul Daytona Beach, statul american Florida, pe podul basculant ce trece deasupra râului Halifax. Nu cunoaştem cu exactitate intenţiile şoferului, dar se pare că acesta s-a antrenat în acest exerciţiu dubios intenţionat, or nu a oprit nici după ce a trecut peste prima barieră din preajma podului, pentru ca apoi să distrugă şi bariera din partea opusă. În consecinţă, maşina de model Hyundai Santa Fe II s-a ales cu partea frontală avariată, inclusiv parbrizul.
Nu cunoaştem dacă şoferul a fost reţinut, însă presa locală precizează că forţele de ordine au stabilit identitatea şoferului, urmând ca acesta să fie sancţionat dur pentru încălcarea grosolană şi, cel mai probabil, va fi obligat să acopere prejudiciile provocate oraşului prin distrugerea barierelor.
0
2,168
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!