(VIDEO) Instructorul auto din maşina încolţită acum două zile de un camion în Chişinău a publicat imaginile din automobilul său

1 Aprilie 2021, 17:41
Ilie Toma
Acum două zile, vă informam despre un accident terifiant, produs pe strada Grădina Botanică din Chişinău, acolo unde o Toyota Prius a şcolii auto a fost încolţită de un camion cu numere de înmatriculare de Rusia, după ce a manevrat în zona oarbă a acestuia. Atunci ne întrebam dacă la volan a fost un elev sau chiar instructorul şi, după viteza de deplasare intuisem că maşina fusese condusă de instructor.
Astăzi, însă, instructorul auto din acea maşină, pe nume Victor Vlasov, a publicat imaginile de pe înregistratorul propriului automobil, iar odată cu asta şi versiunea sa a producerii accidentului. Noi l-am contact şi direct pentru a afla câteva informaţii adiţionale.

Astfel, la volan se afla o elevă, care avea în acel moment lecţii practice. Din imaginile video publicate mai jos, din unghiul maşinii de şcoală auto, se poate vedea că aceasta ocupa banda dreaptă încă de la semafor, apoi atât ea, cât şi camionul de alături, şi-au continuat deplasarea înainte pe strada Grădina Botanică. Ambele vehicule au continuat deplasarea relativ paralel, iar la un moment dat camionul a început manevra de schimbare a benzii spre dreapta, neobservând Toyota, care se afla în zona sa oarbă. În acel moment, spune instructorul, singura soluţie a fost accelerarea bruscă, pentru a nu fi strivit de roţile camionului şi proiectat spre stâlpul din faţă, de pe acostament.
În urma accidentului, poliţia a stabilit că şoferul camionului a fost vinovat, întrucât nu s-a asigurat la schimbarea benzilor. Toţi ocupanţii celor două vehicule, inclusiv şoferiţa, au scăpat nevătămaţi, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale.

Vedeţi mai jos imaginile publicat de instructor. Partea relevantă începe la minutul 0:50.
1
24,276
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!