(VIDEO) Land Rover Defender are acum cea mai detaliată copie la scară din lemn, cu suspensie funcţională

30 Aprilie 2021, 09:33
Denis Godorozea
Autorul Woodworking Art a prezentat propria copie detaliată a offroader-ului Land Rover Defender, realizată din lemn. Deşi este un model la scară realizat manual, maşinuţa repetă versiunea reală până la cele mai mici detalii, având ataşate chiar şi mânerele portierelor în formele lor originale, plafonul panoramic detaşabil, dar şi semnăturile LED ale farurilor — toate realizate din lemn.
Sunt numeroase asemenea proiecte, dar Woodworking Art a ales să meargă mai departe în repetarea detaliilor Defender-ului. Pe lângă piesele menţionate mai sus, autorul a ales să repete în cele mai mici detalii până şi pneurile şi jantele originale, realizate aici tot din lemn, fireşte, dar şi decorul specific al calandrului şi motorul acoperit cu o capotă detaşabilă.
Dacă acestea par a fi insuficiente, vedem că Woodworking Art a reprodus habitaclul offroader-ului britanic, cu scaune separate şi volan mobil, iar cea mai interesantă parte este suspensia reprodusă de maestru, cu detalii separate din lemn şi asamblate într-un mod asemănător maşinilor obişnuite. Autorul a echipat suspensia şi cu arcuri metalice, astfel încât aceasta este 100% funcţională.
Întreg procesul de producţie şi asamblare a propriului Land Rover Defender din lemn este surprins în clipul video de mai jos cu o durată de vreo doar 13 minute, însă în realitate întreg procesul a durat ore în şir, cu siguranţă.
0
220
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!