Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Legendara primă generaţie de Audi A8 a fost redesenată în stil modern de un designer talentat

23 Aprilie 2021 - 11:49
Ilie Toma
Prima generaţie Audi A8 rămâne a fi un model cu adevărat legendar, prin design şi inginerie, adorat atât de fanii Audi, cât şi de oricare pasionat auto. Era un model suficient de inovativ şi impozant, încât chiar şi în anii 90 şi chiar dacă era abia la prima generaţie, să lupte de la egal la egal cu titanii Mercedes-Benz S-Class şi BMW Seria 7.
Acelaşi designer suedez talentat, despre care noi am publicat anterior că a redesenat în stil modern Mercedes-Benz S-Class W140 şi BMW Seria 7 E38, şi-a pus acum condeiul digital la treabă şi în raport cu acest Audi A8. Abordarea aici a fost un pic diferită, însă. Scopul n-a fost să preia elemente de la generaţiile mai moderne ale aceluiaşi model, ci să lase cât mai mult din designul original, pentru că e prea bun, şi să adauge doar mici accente şi elemente moderne, păstrându-i silueta originală, dar modernizându-i consistent aspectul prin aceste mici detalii.
Aşadar, condeiul digital a tot modificat detalii, a înlocuit elemente-cheie, iar în final un Audi A8 de primă generaţie, redesenat în stil modern, arată anume aşa în viziunea acestui designer. Tot procesul redesenării îl poţi vedea în video-ul de mai jos. Iar după ce-l vezi, scrie ce părere ai de noua interpretare a legendarului Audi A8, executată de acest designer? Arată el demn de timpurile noastre?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter