(VIDEO) Motociclist, la un pas de a provoca o coliziune frontală a unui BMW cu un camion în Polonia

1 Aprilie 2021, 12:32
Redacţia PiataAuto.md
Motocicliştii pot fi cu siguranţă rapizi în a se strecura pe drumurile publice, dar din păcate printre aceştia sunt peste tot în lume şi şoferi absolut iresponsabili.
Un asemenea motociclist a fost la un pas de a provoca o coliziune frontală tragică între un autoturism şi un camion în Polonia ieri. Iniţial, motociclistul a ieşit la o depăşire în viteză, exact înaintea unei intersecţii, a automobilului care avea montată camera de bord, care a şi surprins întregul moment. Intersecţia presupunea, însă, şi cedarea trecerii din această direcţie, doar că motociclistul n-a mai putut opri în timp util şi a ieşit pe drumul cu prioritate, impunând un BMW să frâneze brusc şi să ia stânga pentru a nu lovi motocicleta din plin. Doar că prin această manevră BMW-ul s-a pomenit parţial pe contrasens, faţă în faţă cu un camion care venea din întâmpinare.
Din fericire, camionul a făcut o manevră evazivă şi coliziunea a fost evitată într-un final. Totul se putea sfârşi mult mai tragic, însă. Vedeţi întreaga situaţie în video-ul de mai jos.

ERATĂ: Din păcate în articolul de mai sus am admis greşeala de a confunda break-ul drept un BMW Seria 5. La sugestia vizitarilor, am reanalizat imaginile şi am constatat că e un Mercedes-Benz E-Class break. Ne cerem scuze pentru această eroare!
0
1,983
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!