(VIDEO) O motociletă Dnepr MT-10 nouă, descoperită într-un container metalic din Rusia, care n-a fost deschis peste 20 de ani

13 Aprilie 2021, 12:53
Redacţia PiataAuto.md
Containerele metalice, care au stat închise şi sigilate ani la rând, pot ascunde multe surprize în ele. De una din cele mai îmbucurătoare surprize, însă, au avut parte câţiva locuitori ai regiunii Stravropol, din Rusia, atunci când au deschis un container care ar fi stat închis încă de dinainte de anul 2000, deci de peste 20 de ani, poate chiar 30, întrucât nu a mai ţinut nimeni socoteala exactă.
Aceştia au descoperit la interior o motocicletă cu ataş nouă, cu doar 123 km la bord, parcurs cu care adeseori motocicletele erau livrate de la uzină. Ea a fost acoperită, iar containerul a ferit-o şi de umezeală, aşa că motocicleta s-a păstrat într-o stare impecabilă.
Deşi în video-ul de mai jos se menţionează că ea ar fi de model Ural, ulterior autorii au menţionat că ea ar fi un Dnepr MT 10-36, o versiune cu motor de 650 cm cubi, care dezvolta 36 CP şi putea atinge 110 km/h! De fapt, în anii săi de producţie, asta ar fi fost cea mai rapidă dintre toate versiunile MT.
Norocoşii care au găsit-o acum, au dus-o ulterior la o reîmprospătare estetică. O asemenea motocicletă, într-o asemenea stare, poate avea cu siguranţă o valoare emoţională extraordinară pentru foarte mulţi oameni şi ar fi foarte căutată de colecţionari.
0
4,330
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!