(VIDEO) O piscină s-a prăbuşit şi a inundat parcarea unui bloc din Brazilia. Momentul surprins de camerele de supraveghere

29 Aprilie 2021, 18:01
Denis Godorozea
O catastrofă locală s-a produs în incinta unui bloc din oraşul Vitoria, Brazilia, când piscina s-a prăbuşit şi a inundat parcarea subterană aferentă blocului. Momentul a fost surprins integral de o cameră de supraveghere de la piscină şi o altă cameră din parcarea subterană. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit careva traumatisme, or nici în piscină, nici în parcare nu se afla nimeni.
Cum putem vedea în imaginile foto şi video, la un moment podeaua piscinei s-a surpat şi toată cantitatea de apă a ajuns în parcarea subterană. Cantitatea şi valul de apă a fost suficient pentru a mişca cel puţin un automobil din locul de parcare, dar nu cunoaştem cu ce daune s-a ales compacta. Fireşte, daunele provocate de prăbuşirea piscinei şi costurile de reamenajare vor fi usturătoare pentru administraţia blocului sau locatari.
Incidentul a atras atenţia autorităţilor, care au demarat o anchetă pentru a stabili toate circumstanţele şi cine se face vinovat. Totodată, locatarii au fost evacuaţi, probabil din cauza suspiciunilor trezite asupra calităţii lucrărilor executate în blocul dat în exploatare cu doar 3 ani mai devreme, iar aceştia nu vor putea reveni în propriile locuinţe până la finalizarea lucrărilor de reparaţie.
0
3,015
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!