Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Offroad în care până şi tancurile se împotmolesc: un ZIL 131, un GAZ 66 şi un tanc au parte de provocări în Rusia

8 Aprilie 2021 - 20:56
Redacţia PiataAuto.md
Dacă-ţi pare că vehiculul tău de offroad poate înainte pe oriunde, înseamnă că încă n-ai ajuns în peisajul cu gradul necesar de offroad, spune o zicală între entuziaştii provocărilor din teren accidentat.
Iar episodul de mai jos are loc tocmai într-un asemenea peisaj. De fapt, e un soi de mlaştină, iaz înnămolit, acoperit cu gheaţă pe deasupra. Două camioane legendare pentru capacităţile lor de offroad in perioada sovietică — ZIL 131 şi GAZ 66 — se aventurează pe aici, iar ele sunt însoţite şi de câteva offroader-e mai mici. Însă marele lor adversar e un tanc din categoria „uşoară” de 5 tone, care vine să le provoace, care va înainta cu adevărat mai bine.
Toate se împotmolesc şi au nevoie de ajutor la un moment dat, dar împotmolirea tancului şi operaţiunea lui de salvare din mrejele mlaştinii e cea mai spectaculoasă. Într-un cuvânt, e un offroad din acela în care nu te mai întrebi de ce, ci pur şi simplu zici că asta e Rusia, cu mlaştini, camioane care ştiu să înainteze prin străfunduri siberiene şi, din când în când, şi câte un tanc la desert. Vedeţi toată acţiunea mai jos. Noi am setat playerul să înceapă filmuleţul acolo unde începe cea mai interesantă parte a acţiunii, dar, dacă vrei, îl poţi da de la început şi, dacă ai nevoie, poţi include subtitre cu traducere automată în limba dorită.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter