(VIDEO) Poliţia a publicat imagini din momentul accidentului cu Duster-ul poliţienesc în Chişinău. Cine a fost numit vinovat?

27 Aprilie 2021, 10:12
Denis Godorozea
Poliţia a publicat imagini video surprinse de camera de bord a automobilului Dacia Duster implicat ieri într-un accident rutier cu un break de model Toyota Auris în intersecţia străzilor Alecu Russo şi Nicolae Dimo din Chişinău. Inclusiv în baza înregistrării, oamenii legii au stabilit cine se face vinovat de producerea accidentului, şoferul fiind sancţionat.
Aşadar, imaginile video publicate de autorităţi surprind momentul în care Duster-ul poliţienesc traversează intersecţia, pe contrasens însă la culoarea verde a semaforului în direcţia străzii Alecu Russo. În acel moment, chiar şi cu girofarul inclus, în faţa maşinei de poliţie apare break-ul marca Toyota, respectiv la culoarea roşie a semaforului.
În baza acestor probe, poliţia a constatat că vinovat de accidentul produs se face şoferul maşinii Toyota Auris, un tânăr de 21 ani, care s-a ales cu o amendă în mărime de 1,500 lei şi aplicarea a 6 puncte de penalizare, conform art. 242 alin. (2) Cod Contravenţional.
Urmăriţi momentul impactului şi imaginile captate la locul accidentul în clipul video de mai jos.
0
3,123
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!