Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Raid imens al poliţiei din Chişinău pe viaductul Centru-Botanica: se verifică motivele aflării pe stradă după ora 23

10 Aprilie 2021 - 23:58
Redacţia PiataAuto.md
În Republica Moldova avem de mai bine de o săptămână instituită starea de urgenţă, iar oraşele Chişinău şi Bălţi au în vigoare interdicţia de a circula după ora 23:00, decât cu un motiv special, completând o declaraţie tipizată.
Dacă zilele trecute se anunţau doar cazuri individuale de staţionări din partea poliţiei pentru verificări după ora 23:00, se pare că astăzi noapte poliţia din Chişinău a decis să organizeze o operaţiune de amploare pe viaductul dintre Centru şi Botanica, în apropierea celui mai mare mall din capitală.
Aici cel puţin zece echipaje de poliţie au instituit filtre din ambele părţi ale drumului, îngustând traficul până la o bandă şi oprind cea mai mare parte a automobilelor pentru clarificări despre motivul deplasării fiecăruia, cerându-se declaraţia completată, pe care cei mai mulţi nu o aveau. Din informaţiile martorilor, unii scapă cu avertizare, alţii primesc şi amenzi cu duiumul.
Cu siguranţă operaţiunea de azi noapte îi va afecta pe mulţi, iar în orele ce vor urma vom auzi şi mai multe informaţii despre aceste raid. Vom reveni cu detalii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter