(VIDEO) Se filma demarând în derapaje cu Dacia sa Sandero, apoi a lovit două maşini parcate la Bălţi

1 Aprilie 2021, 19:10
Redacţia PiataAuto.md
Oh, a câta oare cei care o fac pe durii în reţelele sociale se dovedesc a fi tot ei protagoniştii a nişte situaţii lamentabile!
Un tânăr din Bălţi o făcuse pe durul în câteva asemenea filmuleţe cu demarări în derapaje cu Dacia sa Sandero. Filmuleţele n-ar fi o problemă poate, dacă tânărul n-ar fi comis o faptă condamnabilă la scurt timp, în seara zilei de 28 martie, în jurul orelor 21:00. Acesta a intrat în viteză în două automobile parcate, avariindu-le puternic.
Martorii întâmplării au afirmat că şoferul ar fi fost în stare de ebrietate, însă această informaţie nu a fost confirmată de Inspectoratul de Poliţie Bălţi, care, contactat de noi, a menţionat că şoferul a fost testat, dar nu era băut. Partea revoltătoare e că cel de la volan s-a dovedit a avea doar 17 ani şi, prin urmare, nu avea permis de conducere, iar maşina avea şi revizia expirată. Încercând a le explica accidentul poliţiştilor, acesta n-a putut spune decât că, cităm, ”olecuţîcă am mărit viteza şi aici pe apa asta, eu n-am putut s-o uprlavlesk , pre repede am luat-o”.
Acum materialele accidentului au fost remise în instanţa de judecată, care urmează a stabili cum va fi pedepsit vinovatul, dar şi cine va achita daunele provocate celor două automobile. Cel mai probabil, date fiind circumstanţele accidentului, aflarea neautorizată la volan şi lipsa reviziei, părinţii tânărului vor fi cei care vor trebui să suporte aceste costuri.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Olga Simac
1
1,755
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!