(VIDEO) Sportiva BMW M2 poate oferi caracteristici de supercar de milioane cu pachetul G-Power

30 Aprilie 2021, 18:24
Denis Godorozea
Actuala generaţie BMW Seria 2 şi versiunea ei de performanţă M2 se află la apus de carieră, urmând să fie substituite pe parcursul următoarelor luni cu câte o generaţie nouă. Pe ultima sută de metri, însă, continuă să fie lansate pachete de tuning pentru modelele actuale, iar ceea ce oferă mai nou cei de la G-Power aduce un surplus considerabil de putere pentru unitatea de propulsie de sub capotă.
Tunerii germani au ales să îmbunătăţească cea mai performantă versiune din ceea ce oferă BMW pe M2 acum, interpretarea Competition. G-Power a considerat, însă, modificările introduse ca fiind suficiente pentru a redenumi bolidul în GM2 Limited Edition, cu o producţie limitată la doar 25 exemplare.
BMW M2 Competition în varianta sa de serie are sub capotă acelaşi benzinar twin-turbo de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, precum şi sportiva M2. Motorul dezvoltă în acest caz un total de 410 CP şi 550 Nm. Dar cei de la G-Power au instalat aici un nou sistem de admisie, componente modificate pentru turbocompresoare şi sistem de evacuare DeepTone cu 4 terminaţii integrate în bara posterioară. Pe toate le-au împrietenit cu o nouă unitate de control. Aceste modificări au fost suficiente pentru a genera un surplus de 140 CP şi 150 Nm, respectiv până la 550 CP şi 700 Nm.
În noua ipostază BMW M2 Competition indică timpi de acceleraţie comparabili cu bolizii de milioane — doar 3.7 secunde până la 100 km/h. Viteza maximă după eliminarea limitatorului electronic depăşeşte acum 300 km/h.
În materie de design modificările sunt minime, or G-Power îşi va semna bolizii din noua serie doar cu inscripţii distinctive şi vor oferi clienţilor câteva seturi de jante originale. Şi modificările interioare sunt minime, dar capabile să răsfaţe şi cei mai pretenţioşi clienţi cel puţin cu noul volan sport cu indicatoare LED, acoperit cu Alcantara şi fibră de carbon cu inserţii decorative contrastante.
G-Power vor pune în vânzare doar 25 pachete de modificări pentru BMW M2 Competition, fiecare cu preţ fix de 11,900 euro. Clienţii vor avea posiblitatea să instaleze componentele individual, iar în caz că vor apela la serviciile tunerilor în acest sens vor avea să achite încă 952 euro.
0
1,274
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!