(VIDEO) Tesla Model S a salvat şoferul într-un accident de groază la 160 km/h

27 Aprilie 2021, 18:12
Denis Godorozea
Un şofer aventurier a supravieţuit în urma unui accident înfiorător cu circa 160 km/h, după ce a avariat mai multe maşini până a opri cu propria Tesla Model S într-o casă din apropierea drumului. Cazul a avut loc în oraşul Miramar din statul american Florida.
Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei case din apropierea locului accidentului. Poliţia nu cunoaşte cu exactitate cu ce viteză circula şoferului până a pierdut controlul volanului, dar în momentul în care maşina s-a ciocnit cu ultimul obstacol, o casă din preajma drumului, vitezometrul indica circa 160 km/h. Electromobilul a rupt câţiva copaci şi indicatoare rutiere, după care a avariat un pickup şi câteva automobile parcate, printre care şi o Mazda3, declarată în consecinţă daună totală.
Mai miraculoasă pare supravieţuirea şoferului care, deşi a avut nevoie de îngrijiri medicale, a rămas în viaţă, or până şi casa în care s-a ciocnit electromobilul s-a ales cu defecte majore, astfel încât autorităţile au dispus ca locatarii să părăsească locuinţa până va fi reparată, doar după aprobarea comisiei specializate.
0
564
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!