Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Tesla Model S a salvat şoferul într-un accident de groază la 160 km/h

27 Aprilie 2021 - 18:12
Denis Godorozea
Un şofer aventurier a supravieţuit în urma unui accident înfiorător cu circa 160 km/h, după ce a avariat mai multe maşini până a opri cu propria Tesla Model S într-o casă din apropierea drumului. Cazul a avut loc în oraşul Miramar din statul american Florida.
Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere ale unei case din apropierea locului accidentului. Poliţia nu cunoaşte cu exactitate cu ce viteză circula şoferului până a pierdut controlul volanului, dar în momentul în care maşina s-a ciocnit cu ultimul obstacol, o casă din preajma drumului, vitezometrul indica circa 160 km/h. Electromobilul a rupt câţiva copaci şi indicatoare rutiere, după care a avariat un pickup şi câteva automobile parcate, printre care şi o Mazda3, declarată în consecinţă daună totală.
Mai miraculoasă pare supravieţuirea şoferului care, deşi a avut nevoie de îngrijiri medicale, a rămas în viaţă, or până şi casa în care s-a ciocnit electromobilul s-a ales cu defecte majore, astfel încât autorităţile au dispus ca locatarii să părăsească locuinţa până va fi reparată, doar după aprobarea comisiei specializate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter