Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Toate generaţiile Audi RS6 se întrec între ele

18 Aprilie 2021 - 11:37
Redacţia PiataAuto.md
Audi RS6 e cu siguranţă unul din modelele cele mai fascinante din lumea noastră, a cărui performanţă a fost întotdeauna mai mare decât ai fi aşteptat de la un sedan sau mai ales de la un break, pentru că break-ul RS6 a fost întotdeauna mai apreciat.
Prima generaţie RS6 a fost lansată în 2002, pe baza generaţie C5 de Audi A6, iar de atunci până azi, timp de aproape 20 de ani, s-au perindat patru generaţii în total — C5, C6, C7 şi C8, cea actuală. Toate au avut şi au motoare V8 sub capotă, cu excepţia lui C6, care a împrumutat un V10 de la Lamborghini. Toate au avut puteri imense, încă de la primul RS6, care avea deja 450 CP la activ! Iar cea de azi are 600 CP. Prin urmare o evoluţie consistentă, corectă, fără revoluţii care să strice reţeta.
Prin urmare, e cu atât mai interesant să vedem toate cele 4 generaţii de Audi RS6 puse alături, pe un circuit, întrecându-se la acceleraţie. Rezultatul e oarecum previzibil, cu mici surprize la început, dar cel mai plăcut e să vezi cât de bine ţin piept şi acele exemplare Audi RS6 lansate acum 13 sau 19 ani. Într-un cuvânt, în cazul lui Audi RS6, cel puţin până la generaţia curentă, poţi spune că modelul ăsta nu şi-a trădat evoluţia, şi s-a perfecţionat continuu şi consistent, în direcţia corectă!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter