Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Transmisia unui Dodge Charger SRT Hellcat s-a distrus complet pe stand, în timpul testului

22 Aprilie 2021 - 16:16
Denis Godorozea
Transmisia unui Dodge Charger SRT Hellcat a cedat chiar în timpul testului pe un stand mobil, pe platformă. Aceasta s-a distrus complet în timpul testului fără să fie acţionată din exterior, atunci când odometrul maşinii indica doar circa o mie de kilometri parcurşi, automobilul fiind aproape nou.
Cazul a avut loc în oraşul Whitecourt din provincia canadiană Alberta în luna august a anului trecut, iar organizatorii testului au dat publicării cazul abia acum, când problema a şi fost soluţionată de dealer-ul oficial. Toate cele întâmplate au fost surprinse de cameraman în timpul testului pe standul situat pe o platformă mobilă în cadrul unei expoziţii automobilistice.
Nu cunoaştem cu exactitate cum a fost posibil ca transmisia să cedeze la un asemenea parcurs, în timpul testului pe stand de regulă mai puţin solicitant decât într-o cursă reală, de exemplu. Din ceea ce vedem în videoul de mai jos, corpul transmisiei distrus, iar rulmenţii şi alte componente au ajuns pe stand cu scurgeri de ulei. Potrivit organizatorilor testului, defectul a survenit din cauza greşelii comise de operatorul standului de teste. Chiar şi aşa, transmisia a fost înlocuită cu una nouă în baza garanţiei oferite de producător, astfel încât maşina a fost returnată ca nouă proprietarului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter