(VIDEO) Trei versiuni de BMW M5 E34, şi toate trei magnifice

21 Aprilie 2021, 20:44
Ilie Toma
Îţi mai aminteşti de minunatul BMW M5 E34? Noi am mai vorbit de mai multe ori despre el, ba chiar şi despre versiunea break a lui, care a fost şi primul M5 în caroserie touring creat vreodată şi care s-a produs în foarte puţine exemplare. Dar iată că M5-ul E34 din această generaţie mai ascunde nişte secrete, iar cei de la BMW Classic ne arată trei exemplare, în trei versiuni diferite ale lui M5 în video-ul de mai jos. Şi toate trei sunt magnifice!
BMW-ul M5 Touring e chiar exemplarul despre care noi am mai vorbit cândva şi spuneam că aparţine uzinei BMW şi azi. Ei bine, acest video confirmă încă o dată asta, dar mai aflăm şi că habitaclul e realizat prin programul BMW Individual, fiind de un bej superb, fără embele M, dar şi că are oglinzi foarte speciale. Ni se aminteşte că în istorie s-au produs mai puţin de 1,000 exemplare ale acestui model, dar mai aflăm şi faptul că acest exemplar a fost, de fapt, maşina de serviciu a marelui şef BMW de pe atunci! Şi pentru că era maşina şefului, ea avea şi telefon cu butoane în interior!
O altă versiune curioasă e un sedan M5 E34, care a slujit în renumitul rol de Ring Taxi, acolo unde maşina oferea tururi la bord pe circuitul Nurburgring. În acea vreme BMW furniza deja M5-uri pentru acest rol, iar vizitatorii putea lua loc în rol de pasager, alături de un şofer de curse, pentru un tur profesionist pe circuit. Exemplarul din video, însă, e şi mai special de atât, el fiind cândva maşina condusă în mod regulat de către renumita Sabine Schmitz, cea care a fost regina Nurburgring-ului şi care a trecut de curând în nefiinţă.
Şi, în fine, e vorba de sedanul mult mai cunoscut M5 E34. Vedeţi toate cele trei exemplare în video-ul de mai jos.
0
2,000
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!