Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un BMW Seria 3 E36 vechi şi obosit se transformă într-un bolid superb în doar două zile

8 Aprilie 2021 - 19:03
Ilie Toma
Maşina asta e prea veche şi obosită ca să mai merite cumpărată sau ca să mai poţi face ceva frumos din ea — e expresia pe care o auzim adeseori în raport cu maşinile mai vârstnice, care au adunat mulţi kilometri pe bord şi au văzut multe la viaţa lor. Dar, dacă expresia asta e şi adevărată sau nu — depinde de efortul pe care vrei să-l depui şi încă de un factor esenţial: pe mâna cui nimereşte acea maşină!
Acest BMW Seria 3 E36 era exact o asemenea maşină obosită şi veche, pe care mulţi ar fi trimis-o la fier vechi, iar alţii nici nu ar fi luat-o în considerare. Însă un grup de tineri din Polonia, entuziasmaţi de drift şi maşini sportive cu caracter până-n măduva oaselor, au demonstrat că au mâini de aur. Da, într-o epocă în care foarte puţini tineri se mai apucă să meşterească ceva cu mâinile lor, aceşti polonezi au făcut toată transformarea acestui BMW E36 cu propriile lor mâini!
Da, au muncit cu bormaşina în mână, şi-au murdărit până şi unghiile de ulei şi lubrifiant, tot ei au fost cei care au tăiat în caroserie, au sudat, au lipit inserţii, au dat cu chit, au polişat, au vopsit.
N-au făcut totul ca la carte, cum ar fi făcut-o un service oficial, dar nici nu era scopul s-o facă. Şi-au meşterit ei singuri o maşină de suflet, fără pretenţii prea mari la procesele tehnologice de reparaţie. Şi mai ales, au făcut-o cu buget minim, fără a da zeci de mii de euro în modificări scumpe pe la alte ateliere.
Iar toată munca lor de transformare a BMW-ului dintr-o vechitură într-un bolid adorabil pentru drifting, a durat doar 2 zile! În rezultat, însă, tinerii s-au ales cu un BMW E36 care arată superb, mai ales pentru că a fost făcut cu suflet! Mai jos puteţi vedea cele două zile de transformare a bavarezului, comprimate într-un video frumos de 10 minute.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter