Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un Sherp rusesc ajunge să fie condus în SUA, iar oamenii cheamă poliţia la văzul lui

12 Aprilie 2021 - 12:24
Ilie Toma
Despre monstruleţul ciudat de offroad SHERP, şi despre capacităţile incredibile ale acestuia noi v-am informat cu mai multe ocazii. Vă spusesem anterior şi despre faptul că mai mulţi vloggeri şi persoane publice din SUA s-au îndrăgostit ireversibil de acest vehicul, ajungând să-şi cumpere câte unul.
Ei bine, un asemenea vlogger, pe nume Richard, care şi-a cumpărat şi el un Sherp, şi-a împărtăşit experienţa de posesor din ultimele luni, care s-a dovedit a fi foarte interesantă în context american. Acesta e tot ieşit de mai multe ori la plimbări în offroad cu adevărat serios, printre stânci, crengi, lacuri (da, Sherp poate merge pe apă datorită flotanţei roţilor uriaşe) şi tot soiul de alt teren accident. De asemenea, au mers cu el şi pe străzi, întrucât vehiculul are permisiunea legală de a face asta. Dacă Sherp înaintează sau opreşte unde sunt şi oameni, acesta îi atrage inevitabil toţi din jur, care vin să-l pozeze, filmeze, sau să-l ia pe proprietar la întrebări.

Doar că nu întotdeauna atenţia asupra lui e pozitivă. O întâmplare recentă a fost poate cea mai nostimă. Atunci când Richard a ieşit într-o nouă escapadă de offroad pe de-a dreptul printre crengi şi teren accidentat cu Sherpul său, locatarii din preajmă au sunat la poliţie şi au anunţat că... un bărbat afroamerican conduce un tanc prin împrejurimi!
Imediat poliţia a detaşat două echipaje în acea regiune, iar poliţiştii veniţi la faţa locului l-au rugat întâi pe Richard să explice dacă nu cumva face săpături ilegale prin regiune, apoi l-au rugat să-şi scoată aşa-zisul tanc din offroad la lumina unui drum asfaltat, pentru a fi analizat. Mare le-a fost mirare poliţiştilor, care s-au amuzat copios pe seama lui Sherp şi a întâmplării, zicându-i vlogger-ului că trebuie să înţeleagă că un asemenea vehicul are toate şansele să trezească neliniştea oamenilor din jur. Dar, în acelaşi timp, poliţiştii s-au limitat în a-l fotografia şi filma pe Sherp, apoi au plecat amuzaţi de toată întâmplarea.
Puteţi vedea momentul în video-ul de mai jos, setat să înceapă în locul potrivit. Filmul e ceva mai lung şi povesteşte despre mai multe modificări făcute la Sherp, unde pot fi văzute şi anumite soluţii inginereşti curioase.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter