Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un UAZ modificat în Rusia e mai rapid decât Porsche 911 4S!

14 Aprilie 2021 - 12:09
Redacţia PiataAuto.md
E un legendar UAZ 469, numit mai nou Hunter, şi fireşte că e modificat la greu, pentru că de pe poarta uzinei din Ulyanovsk n-au ieşit niciodată maşini cu asemenea performanţe! Şi e acelaşi UAZ care în noiembrie 2020 a reuşit să devină mai rapid decât actualul Mercedes-AMG G 63. Doar că între timp, proprietarul a mai făcut mici perfecţionări la UAZ-ul său, inclusiv la motorul V8 de origine japoneză de sub capotă şi la cutia de viteze, aşa că acum a venit momentul unor noi dueluri.
Paradoxal, dar acest UAZ 469 a ajuns să se dueleze cu ditamai Porsche 911, şi nu în cea mai puţin puternică ipostază, ci cu un Porsche 911 4S, care dispune şi de tracţiune integrală. Şi mai uluitor decât faptul că aceste două maşini s-au aliniat la start a fost, însă, rezultatul acestui duel! În condiţiile unui asfalt un pic umezit de la umiditatea din aer, UAZ-ul a învins Porsche-ul 911 în repetate rânduri! Da, ditamai cărămida rusească, cu inimă niponă ce-i drept, a reuşit să învingă cel mai râvnit sportcar german!
Ulterior, UAZ-ul a mai avut şi un alt adversar, în condiţii meteo ceva mai însorite — BMW X5M. Pe acesta din urmă nu l-a putut învinge.

După aceste dueluri, cutia de viteze a lui UAZ a avut de suferit, aşa că urmat alte reparaţii şi modificări, iar povestea lui nu se opreşte aici. Cea mai captivantă parte a video-ului, totuşi, e la început, pe circuit, cu aceste dueluri spectaculoase.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter