Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un camion rămas fără frâne intră într-o intersecţie din SUA spulberând tot în calea sa

11 Aprilie 2021 - 14:31
Redacţia PiataAuto.md
Un camion încărcat, care rămâne fără frâne, e un fenomen tot mai rar în zilele noastre, dar, când un asemenea lucru se întâmplă, situaţia devine una din cele mai periculoase posibile pe un drum public. Şi asta pentru că ai un vehicul de circa 40 de tone în mişcare, care poate fi oprit cu greu, iar până să ai locul potrivit pentru a încetini, s-ar putea să spulberi cu putere totul în calea camionului, iar fizica ne învaţă că forţa impulsului la impact este egală cu masa înmulţit la viteză. În cazul unui camion rămas fără frâne, ambele valori sunt mari.
Un asemenea caz, cu un camion fără frâne, s-a produs la 6 aprilie în SUA, lângă oraşul Auburn din statul Washington. Mai multe automobile erau staţionate la culoarea roşie a semaforului, în timp ce pe drumul intersectat multe alte vehicule treceau regulamentar la verde. Din spatele vehiculelor ce aşteptau la roşu, însă, a şi venit camionul necontrolat, care a încercat la maxim să le evite şi să se strecoare printre acestea, dar tot a acroşat un BMW cu partea dreaptă a remorcii sale.

Ulterior, camionul a intrat din plin în intersecţie, lovind în forţă un alt autoturism, în partea laterală a acestuia, după care camionul s-a răsturnat, a spulberat şi semaforul de după intersecţie şi a ajuns într-un şanţ cu apă.
În urma acestui accident, patru oameni au fost răniţi în total, dar nici unul n-a avut traumatisme periculoase pentru viaţă. Poliţiştii au confirmat că motivul producerii accidentului a fost cedarea frânelor camionului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter