Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un camion se chinuie să evadeze din faţa trenului în SUA, dar până la urmă tot e lovit

4 Aprilie 2021 - 11:06
Redacţia PiataAuto.md
Atunci când ai un angrenaj cu remorcă şi patru axe, dintre care doar o singură punte are tracţiune pe ea, traversarea unor denivelări şi aderenţă scăzută poate fi o operaţiune foarte sensibilă. A învăţat-o dureros, pe propria piele, un şofer de camion din SUA, în orăşelul Locust Grove din statul Georgia.
Acesta a vrut să traverseze o trecere de cale ferată, făcând o virare la dreapta înainte de asta, dar denivelările drumului şi distribuţia greutăţii de pe camionul său cu remorcă au lăsat puntea spate fără aderenţă, astfel încât acesta s-a pomenit că între timp semafoarele la trecerea de cale ferată se aprind în roşu, barierele se închid, iar în depărtare se aude venind trenul. De asemenea, se pare că şi unghiul de virare, luat de camion, a fost prea mic, astfel încât e posibil ca remorca să fi atins cu partea sa dreaptă spate elementele de protecţie de pe marginea trecerii, fapt care ar fi îngreunat şi mai mult traversarea camionului.
Şoferul a încercat din răsputeri să se elibereze din situaţia în care s-a pomenit, şi a reuşit în ultima clipă cel puţin să ferească capul tractor de pe calea ferată şi cabina, dar trenul era deja prea aproape, aşa că într-un final acesta i-a lovit din plin remorca. Trenul era unul marfar şi din informaţiile pe care le avem n-a avut de suferit nimeni Dar cu siguranţă această întâmplare poate fi o lecţie pentru şoferii mai puţin experimentaţi de camioane, care ar trebui să ţină cont de posibile pierderi de aderenţă la trecerile căilor ferate, pentru a evita asemenea deznodăminte.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter