(VIDEO) Un italian şi-a pus o cameră video în mască, pentru a putea copia la examenul auto

8 Aprilie 2021, 07:57
Ilie Toma
Vă amintiţi de filmul „Operaţiunea Î şi celelate aventuri ale lui Şurik” din perioada sovietică, în special de partea aia în care un protagonist vine la universitate să susţină examenul bandajat la ureche, apoi profesorul constată că acesta avea un transmiţător radio acolo, pentru a asculta răspunsurile de la distanţă? Ei bine, în era covid, ingeniozitatea umană a evoluat, iar din Italia ni se raportează un caz nostim de copiere la examenul auto.
Captură din filmul sus-menţonat

Un bărbat din oraşul Modena a venit bine echipat la examenul pentru obţinerea permisului de categorie B. Acesta şi-a ascuns în masca sa o cameră video minusculă, iar în ureche avea o cască mai uzuală de telefon. Astfel, camera video filma şi transmitea unui coleg de la distanţă imaginile video şi audio, iar colegul îi dicta bărbatului răspunsurile şi acţiunile necesare în casca sa audio. Mai mult ca atât, la răspunsurile cu răspuns pozitiv sau negativ, colegul trimitea mesaje pe telefon, pentru ca telefonul să vibreze o dată pentru răspunsul corect şi două pentru unul greşit.
Un poliţist italian, însă, a observat că bărbatul era cam agitat şi adeseori îşi ducea mâna în zona măştii, iar masca i s-a părut poliţistului excesiv de umflată. Intrând la bănuieli, la finalul examenului poliţiştii i-au cerut bărbatului să predea masca folosită de el, oferindu-i alta nouă în loc.
Aşa poliţiştii au descoperit camera bărbatului, fixată pe interiorul mărcii, iar în rezultat i-au anulat rezultatul examenului şi acum italianul e acuzat de fraudă.
0
1,931
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!