(VIDEO) Un pieton a încercat să simuleze un accident în Bucureşti, iar acum s-a ales cu dosar penal

26 Aprilie 2021, 10:25
Redacţia PiataAuto.md
Ieri seară în Bucureşti s-a produs un caz cu totul neobişnuit, care ar fi putut să se termine cu totul altfel, dacă nu existau imaginile video de pe o cameră de supraveghere.
La intersecţia străzilor Dacia şi Calea Griviţei, în jurul orelor 19:00, o femeie a alergat rapid spre fluxul de maşini, punându-se brusc în faţa unui Fiat Punto. Şoferul a avut o reacţie bună şi a reuşit să frâneze fără a atinge pietonul, dar femeia oricum s-a întins pe jos, pretinzând că a fost lovită de automobil. Mai mult ca atât, ea a sunat şi la 112.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au început a investiga cazul, şoferul negând că ar fi lovit-o pe femeia pieton. Din fericire, poliţiştii au găsit imediat o cameră video de supraveghere şi au preluat imaginile de acolo chiar în seara zilei de ieri. Atunci au fost surprinşi să constate că femeia a simulat vizibil toată situaţia. În urma acestei constatări, poliţia a deschis un dosar penal pe numele acesteia.

Cum menţionează poliţiştii, anume aceasta e una din situaţiile care justifică deţinerea unei camere de bord în automobil, or, dacă n-ar fi existat camera de supraveghere în acest caz, ar fi fost foarte greu de demonstrat nevinovăţia şoferului în raport cu pietonul simulant.
0
3,305
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!