Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un vlogger rus a încrucişat un Range Rover cu un GAZelle

16 Aprilie 2021 - 19:23
Redacţia PiataAuto.md
Un vlogger rus, cu o experienţă mare la modificat tot soiul de maşini excentrice, a ajuns să-şi prezinte un proiect la care lucrează de ceva vreme bună: încrucişarea nebunatică a unui Range Rover britanic cu o camionetă rusească GAZelle!
Cu alte cuvinte, acesta şi-a dorit să combine platforma camionetei ruseşti, creând o caroserie luxoasă pe bază de Range Rover. Evident, pentru această încrucişare au trebuit sacrificate atât un GAZelle, cât şi un Range Rover.

În calitate de donator GAZelle, a figurat acel vehicul, pe care acelaşi vlogger l-a transformat anterior într-o şaormărie ce-şi servea clienţii într-un drift continuu, cu condiţia că aceştia pot drifta paralel.
Drept donator a fost achiziţionat un Range Rover din generaţia L322, mai mult datorită caroseriei şi habitaclului, cu intenţia de a lăsa motorul original de GAZ pe corcitura mecanică finală. Paradoxal, dar caroseria de Range Rover s-a pliat perfectă pe cadrul dur al GAZelle în lăţime, însă nu şi pe lungime sau înălţime, unde a fost nevoie de lucrări majore de tăieri, sudări, transformări.

Întreaga caroserie a lui Range Rover a fost tăiată în jumătate, iar spatele gol a fost acoperit cu placa metalică originală de pe cabina camionului rusesc. În rezultat, s-a obţinut o cabină luxoasă.
S-au schimbat şi suspensiile, fiind preluate de la un alt model GAZelle, pentru ca să încapă în noua formulă şi să permită instalarea jantelor late şi frumoase. Şi pentru a avea cadrane de bord, la interior în carcasa originală de Range Rover s-au înghesuit ceasurile de bord originale de la GAZ. Astfel există vitezometru şi turometru funcţional. Într-un cuvânt, provocări au fost multe şi interesante pe parcursul unei astfel de construcţii, dar ce contează cel mai mult e că într-un final încrucişarea a reuşit!
Rezultatul final e o camionetă cu benă şi cu cabină de Range Rover, cu un aspect foarte excentric! Iar odată ce această corcitură superbă a fost gata, a venit şi timpul ca vlogger-ul să iasă cu ea în oraş, să experimente condusul acesteia şi să vadă reacţia oamenilor. Includem mai jos video-ul acestei ieşiri în oraş primul în listă, iar pentru cei ce vor să vadă şi procesul de pregătire a lui, includem şi alte două video cu etapele de meşterire a acestui vehicul. În toate video-urile se pot include subtitre cu traduceri automate în limba dorită.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter