(VIDEO) Unui camion din Ucraina i s-a deschis bena din mers şi a tot împrăştiat amestec de ciment prin Odesa

28 Aprilie 2021, 14:12
Redacţia PiataAuto.md
Cu siguranţă, transportarea unor asemenea materiale de construcţie specifice cu nişte camioane vechi, nu foarte securizate şi izolate, poate fi o provocare, ce se poate lăsa uneori cu erori grave. Poate dacă avem printre cititori oameni care muncesc în acest domeniu şi ştiu mai profund standardele unei transportări sigure, ar putea să ne spună mai multe.
Cert este că un caz produs acum o săptămână în oraşul Odesa din Ucraina s-a lăsat cu pagube majore pentru asfaltul oraşului. Şoferul unui MAZ transporta amestec de ciment şi pietriş într-o benă deschisă, basculantă. La un moment dat, a început a tot scăpa întâi picături şi mici şuvoaie de amestec pe drum, pentru ca într-o intersecţie partea posterioară a benei să cedeze, să se deschidă sub presiunea amestecului din benă, iar camionul să înceapă a împrăştia cantităţi uriaşe de ciment şi pietriş peste asfaltul ideal al străzii.

Şoferul a oprit într-un final, şi-a închis un pic mai bine bena, a deplasat camionul un pic mai înainte, oprindu-l din nou şi... a plecat. Da, a plecat, lăsând amestecul de pietriş şi ciment împrăştiat de-a lungul străzilor şi intersecţiei prin care a trecut!
Din fericire, poliţia din Odesa a acţionat foarte rapid şi, datorită imaginilor video de pe camerele de pe stradă, l-au identificat pe şofer în aceeaşi zi şi l-au şi pedepsit, după cum se menţionează în comunicatul poliţiei „cu toată stricteţea”.
0
1,755
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!