(VIDEO) Urmărire de 3 minute a poliţiei din SUA: un Dodge Charger, prins şi imobilizat imediat

19 Aprilie 2021, 12:45
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia americană a publicat un nou video al unei urmăriri intense pe care a desfăşurat-o câteva zile în urmă în statul Georgia. Totul a început cu un apel telefonic al unui cetăţean, care a anunţat că şoferul unei maşini a aruncat o geantă suspectă la gunoi, iar poliţia a intrat la suspiciuni că ar putea fi vorba de autorii unui jaf care se produsese cu puţin timp înainte.
În scurt timp, maşina suspectă a fost localizată, fiind vorba de un Dodge Charger. Poliţia l-a observat pe şofer ţinând telefonul în apropiere de faţa sa, aşa că l-a rugat să tragă pe dreapta în parcarea unui supermarket, pentru verificări. Iniţial, din maşină au ieşit patru tineri, care păreau să se conformeze la cerinţele poliţiei, dar în scurt timp toţi au urcat înapoi şi au demarat în trombă cu Dodge-ul lor. Din acest moment urmărea a început.

Doar trei minute le-au trebuit ofiţerilor de poliţie, din două echipaje, ca să ajungă din urmă Dodge-ul, care, trebuie să recunoaştem, avea un motor puternic şi nu a fost uşor de prins în linie dreaptă. Totuşi, imediat ce acesta a virat la o intersecţie, reducând astfel viteza, prinderea lui a deveni mai uşoară. Poliţiştii n-au ezitat să folosească şi aşa-numitele manevre PIT, prin care lovesc maşina fugarului în partea laterală spate, pentru a o destabiliza. După câteva lovituri a ambelor echipaje, maşina a fost făcută zob, iar ocupanţii reţinuţi.
În urma reţinerii lor, poliţiştii i-au înaintat şoferului 8 capete de acuzare pentru tot ce-au putut, inclusiv pentru călcarea liniilor de demarcare pe drumuri sau folosirea telefonului mobil, nemaivorbind de fuga de poliţie şi nesupunere. Alţi doi pasageri au fost acuzaţi de posesie de armă de către un fost condamnat, şi alte infracţiuni, doar cel de-al patrulea scăpând neacuzat. Poliţia încă mai cercetează dacă aceştia au fost implicaţi în jaful sus menţionat, dar întrucât în maşina lor s-au găsit arme şi cagule, e foarte probabil că lista de acuzaţii va creşte în scurt timp.

Vezi toată urmărirea de 3 minute a poliţiei mai jos.
0
6,582
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!