Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Urmărire intensă a poliţiei din SUA: coliziuni directe în maşina fugarului şi coordonare excelentă în echipă

5 Aprilie 2021 - 19:04
Redacţia PiataAuto.md
Adeseori urmăririle poliţiei din SUA sunt cele mai intense, şi asta din câteva motive. În primul rând, în cele mai multe state, odată ce un fugar nu se supune semnalelor poliţiei de a opri şi încearcă să fugă, el e tratat imediat ca un infractor care pune în pericol siguranţa publică şi a poliţiştilor, iar asta dă undă verde aplicării imediate a o mulţime de măsuri speciale. În al doilea rând, pentru că în SUA, majoritatea automobilelor de poliţie au dotări speciale precum bare adiţionale de protecţie, din metal dur, fixate de cadrul maşinii, astfel încât să poată să rămână cu daune minime în cazul unor tamponări sau a unor coliziuni medii.
De curând, acum 5 zile, o urmărire deosebit de intensă a avut loc în statul Florida din SUA, în zona oraşului Micanopy. Un echipaj de poliţie care patrula a observat un Chevrolet Suburban care virat într-o manieră agresivă, ieşind pe contrasens în faţa maşinii de poliţie, iar urmărirea a început imediat după asta.
Suspectul nu a cedat uşor, însă, şi chiar i-a provocat pe poliţişti. Acesta a ieşit şi la autostradă, atingând viteze de peste 160 km/h. Iar poliţiştii nu s-au sfiit să execute coliziuni speciale în Chevrolet-ul fugarului, pentru a-l destabiliza. Câteva asemenea tentative au fost nereuşite, la un moment dat prima maşină de poliţie fiind avariată mai grav, părăsind urmărirea. Însă, între timp, au venit în ajutor mai multe echipaje şi aici a început o coordonare ca la carte între ele. Acestea au scos vehiculul din nou la o autostradă, au aşteptat o zonă pustie de trafic, apoi un alt automobil a efectuat o nouă manevră mai puternică, reuşind să trimită Chevrolet-ul pe acostament. Aici poliţiştii n-au mai aşteptat, ci au lovit cu maşinile lor automobilul suspectului. Din toate direcţiile, astfel încât acesta n-a mai avut unde fugi.
Suspectul a fost în final arestat şi are de înfruntat 5 capete de acuzare acum, inclusiv faptul că ar fi fost eliberat condiţionat din închisoare şi ar fi depăşit teritoriul admis pentru perioada de probaţiune, dar şi că ar fi condus având permisul suspendat.

Poţi vedea întregul film al urmării, publicat de către poliţia americană, mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter