(VIDEO) VW continuă campania agresivă de promovare a noului ID.4. De această dată atacă Subaru

6 Aprilie 2021, 16:58
Denis Godorozea
Se pare că campania de promovare a noului SUV electric ID.4 pe piaţa americană a început cu stângul pentru germani, or după gafa cu redenumirea brandului în SUA Volkswagen lansează acum un spot publicitar în susţinerea electromobilului, care ia în derâdere unul din concurenţii săi niponi, şi anume Subaru Outback, care este prezentat în secvenţa video drept un antagonist.
În clipul video de doar 30 de secunde departamentul de marketing a încercat să prezinte câteva din tehnologiile noi disponibile pe ID.4, precum asistentul vocal cu care pot interacţiona inclusiv şi pasagerii banchetei spate, pentru a ajusta temperatura aerului la bord, de exemplu. Mesajul principal, însă, este impactul pozitiv al electromobilelor asupra mediului înconjurător. Însă cei de la Volkswagen au ales să demonstreze avantajele electromobilului directă cu un automobil cu motor cu combustie internă, ce nu oferă vreo variantă electrică — Subaru Outback.
Ei bine, comparaţia nu ar trezi poate replici negative, dacă în acest video Outback nu apărea alături de ID.4 având caroseria acoperită cu noroi şi cu abţibild sarcastic "I Love Nature" (Eu Iubest Natura) pe hayon, sugerând standarde duble. De menţionat în acest context, că Volkswagen nu a avut vreo gamă dezvoltată şi competitivă în segmentul electromobilelor nici în SUA, dar nici în lume, iar până la apariţia lui ID.4 germanii ofereau electrice pe baza generaţiilor existente up! şi Golf.
1
1,193
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!