Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volvo pregăteşte un facelift de mijloc de carieră pentru XC60. SUV-ul a fost surprins necamuflat

8 Aprilie 2021 - 11:34
Denis Godorozea
Volvo pregăteşte un facelift de mijloc de carieră pentru unul dintre cele mai solicitate modele din gamă — XC60. La patru ani de la lansare, cea de-a doua generaţie va beneficia de actualizări stilistice uşoare, iar din punct de vedere al substratului tehnic, la ora actuală, nu putem aştepta vreo revoluţie. Modificări substanţiale vor veni odată cu cea de-a treia generaţie, dar care nu va apărea mai devreme decât peste trei ani.
Premiera oficială Volvo XC60 facelift va avea loc în China în 19 aprilie, conform informaţiilor preliminare. Cu două săptămâni mai devreme, însă, maşina a fost deconspirată complet datorită acestor imagini neoficiale, ce surprind şi habitaclul SUV-ului compact. De altfel, la interior nu putem surprinde careva modificări substanţiale, decât la nivelul tipurilor de tapiserie şi inserţii decorative, ce cu siguranţă vor fi completate de suedezi.
Pe exterior modificările sunt mai vizibile, însă din cauza blocurilor optice rămase neschimbate, acestea nu par să schimbe radical aspectul SUV-ului. Totuşi, noi sunt barele de protecţie, cât în faţă, atât şi la posterior. XC60 va mai beneficia de un calandru cu structură interioară modificată. Maşina din imagini are bifat nivelul de echipare R-Design, respectiv modificările aplicate versiunilor Momentum şi Inscription le vom putea vedea în cadrul premierei oficiale.
Nici la nivel de motorizări nu putem aştepta modificări radicale, decât îmbunătăţiri la nivelul gamei existente de unităţi de propulsie, formate din benzinare şi unităţi diesel, inclusiv versiuni mild-hybrid şi plug-in hybrid. Cel mai probabil, XC60 nu va beneficia de o versiune electrică în generaţia actuală nici după facelift-ul de mijloc de carieră. Ei bine, toate informaţiile vor fi dezvăluite peste 11 zile.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter