Accident nocturn în capitală: un şofer şi-a distrus Mercedesul lovind un pilon şi un indicator rutier

20 Mai 2021, 10:04
Denis Godorozea
Un accident rutier bizar a avut loc noaptea trecută în Chişinău, în apropiere de intersecţia străzilor Vadul lui Vodă şi Meşterul Manole. Potrivit poliţiei, în accident a fost implicat un singur automobil, în scurt timp fiind solicitată intervenţia oamenilor legii. Deocamdată poliţia a stabilit că în urma accidentului a avut de suferit o persoană — şoferul automobilului avariat, ce a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Potrivit informaţiilor distribuite de poliţie, accidentul a avut loc după miezul nopţii. Un automobil de model Mercedes-Benz W124 a derapat de pe carosabil şi s-a ciocnit cu un indicator rutier şi un pilon. Preliminar, poliţia punctează că şoferul, un bărbat de 27 ani, ar fi pierdut controlul volanului şi a provocat accidentul, dar acestuia i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii dacă se afla sau nu în stare de ebrietate în momentul impactului.
Din imaginile distribuite pe reţelele de socializare putem deduce că autoturismul se deplasa cu viteză excesivă pe strada Vadul lui Vodă din direcţia străzii Nicolae Milescu Spătaru. Poliţia a pornit o anchetă pentru a stabili toate circumstanţele, cu informaţii relevante vom reveni ulterior.
0
1,053
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!