Accident violent cu trei automobile implicate pe bulevardul Decebal din capitală

13 Mai 2021, 10:14
Denis Godorozea
Un accident violent a avut loc în urmă cu câteva minute în intersecţia bd Decebal şi str Nicolae Titulescu. Impactul a avut loc între cel puţin trei automobile, după ce o maşină a fost proiectată pe trotuar, accidentând şi un automobil parcat.
În imaginile distribuite pe reţelele de socializare vedem accidentate un Audi A6, un BMW Seria 5 şi un Toyota Land Cruiser Prado. În urma impactului, sedanul BMW a ajuns pe trotuar, unde a accidentat în posterior offroader-ul japonez. Cel mai mult au avut de suferit cele două sedanuri germane, dar nu putem vedea deocamdată şi prejudiciul adus Land Cruiser-ului. Totodată, nu se cunoaşte starea şoferilor şi pasagerilor din maşinile implicate.
Cauzele accidentului urmează a fi stabilite, dar cel mai probabil şoferul BMW-ului nu s-a asigurat înainte de a vira la stânga în direcţia străzii Nicolae Titulescu din direcţia bulevardului Decebal, în timpul manevrei fiind accidentat de automobilul marca Audi, venit pe bulevardul Decebal din direcţia străzii Sarmizegetusa. Cu informaţii actualizate vom reveni ulterior.
Sursă: Facebook.com / Grupul GBM / Diana Brunescu, Kamy Kamy
0
1,528
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!