Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acest Porsche 911 cu covoare în interior pare a fi făcut de Floare-Carpet, dar e pregătit pentru săptămâna modei de la New York

26 Mai 2021 - 10:11
Ilie Toma
Dacă am vedea acest Porsche 911 prin Moldova, cu siguranţă am zâmbi amuzaţi, spunând că, cel mai probabil, l-o fi făcut ori Floare Carpet, or Covoare Ungheni — unul din cei doi producători mari de covoare din Moldova. Şi asta pentru că acest exemplar Porsche are interiorul plin de covoare, iar acest fapt e prezentat ca o mostră de idei ingenioase la săptămâna modei de la New York.
E un Porsche 911 SC foarte interesant, de altfel, dacă am face abstracţie de detaliile deocheate, dar când ne gândim că însăşi uzina Porsche a adus la New York acest exemplar, nu putem să nu le trecem în revistă.
Aşadar, la interior, în loc de covoraşele obişnuite din maşină, acest Porsche 911 are covoare persane, care seamănă leit cu cele de la Floare Carpet. Designerul de modă care a creat acest Porsche deocheat şi-a zis că nu e suficient ca aceste covoare să existe doar pe jos, aşa că a mai integrat nişte petice de covoare şi pe panourile uşilor.
Scaunele Recaro originale au fost restaurate de însăşi compania italiană şi aveau să arate perfect, dacă nu venea din nou designerul cu ideea de a pune peste scaunul şoferului o plasă din aia de cerculeţe de lemn, pe care o folosesc şoferii de microbuze şi de curse lungi pe post de protecţie anti-hemoroizi.
Toată genialitatea asta de forme îi aparţine fondatorului unui brand care e, pesemne, cunoscut în lumea modei — ALD, sau Aime Leon Dore. Fondatorului îi spune Teddy Santis.
Dar, dacă interiorul e de-a dreptul deocheat, atunci exteriorul acestui Porsche 911 Super Carrera chiar arată super bine, fiind vopsit într-o culoare de olivă, după cum declară creatorii ei, şi fiind pregătit pentru aventuri ceva mai de offroad, făcând apel la istoria de raliuri a modelului.
Anvelopele acestei creaţii sunt inspirate din acele versiuni Porsche 911, există şi două faruri suplimentare pe capotă, iar deasupra există un portbagaj, pe care au fost legate genţi pentru o escapadă ca la carte. Deci, la exterior acest Porsche chiar e minunat şi arată perfect!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter