Angajaţii unui service canadian Nissan au călătorit cu maşina clientului şi acum îl acuză de urmărire

11 Mai 2021, 15:39
Denis Godorozea
Un şofer canadian a ajuns să fie acuzat de urmărire de un service în care şi-a lăsat automobilul pentru reparaţii după ce a depistat că angajaţii service-ului au pornit într-o călătorie lungă de peste 90 km cu maşina sa. Cazul a avut loc într-un oraş din provincia Ontario din Canada.
Protagonistul istoriei, Frank Statti, a depistat un defect la camera de marşarier a propriului Nissan Altima, produs în 2017. Astfel, proprietarul sedanului japonez a apelat la ajutorul unui service din cadrul dealer-ului oficial pentru a soluţiona problema. Angajaţii service-ului au promis să înlăture defectul timp de 2 zile, însă în termenul specificat Frank nu a mai recepţionat vreun apel. Mai mult de atât, maşina nici măcar nu se mai afla în acel moment pe teritoriul service-ului, fiind depistată de proprietar prin intermediul unui dispozitiv GPS la 90 kilometri distanţă, în alt oraş.
Frank Statti a echipat maşina cu un sistem de monitorizare GPS propus de compania de asigurări cu scopul de a monitoriza stilul său de condus şi încălcările comise în trafic, pentru a beneficia ulterior de costuri reduse pentru asigurare. Acelaşi dispozitiv permite, însă, monitorizarea şi localizarea maşinii prin intermediul GPS în timp real.
Imediat Statti a solicitat intervenţia poliţiei, sugerând că maşina i-a fost furată de pe teritoriul service-ului. Oamenii legii au stabilit, însă, că maşina a fost preluată chiar de angajaţii companiei. Ulterior, Statti a depistat că angajaţii circulau cu abateri de la regulamentul circulaţiei rutiere, circulând cu viteze mai mari decât limita legală. În replică, însă, conducerea service-ului a sugerat că angajaţii au pornit la drum cu maşina clientului pentru a diagnostica problema. Culmea este că problema nu a fost soluţionată, iar service-ul mai ameninţă clientul revoltat cu poliţia, susţinând că acesta a urmărit ilegal angajaţii, fără acordul lor.
0
1,125
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!