Audi lansează versiuni sportive cu decor negru S Line Black Edition pentru electricele e-tron

26 Mai 2021, 18:09
Denis Godorozea
Audi completează oferta în gama SUV-urilor electrice e-tron şi e-tron Sportback cu noi versiuni cu decor sportiv şi accente de culoare neagră, S Line Black Edition. Este vorba despre un pachet de tuning de uzină disponibil pentru toate versiunile e-tron, indiferent de caracteristici tehnice, pentru cei ce-şi doresc un aspect mai agresiv dar nu simt nevoia în performanţe maxime.
Pe exterior, interpretarea S Line Black Edition aduce elemente de decor de culoare neagră în schimbul celor cromate sau vopsite în nuanţa caroseriei. Printre acestea se numără scutul frontal ornamentat cu emblema Audi tot de culoare neagră, dar şi chenarele prizelor de aer integrate în bara frontală.
La posterior, bara integrează un difuzor negru, dar şi un eleron pe partea de sus a lunetei în cazul versiunii e-tron, şi două eleroane compacte pe uşa din spate în cazul e-tron Sportback. Designul este completat cu capacele oglinzilor retrovizoare exterioare de culoare neagră, dar şi jantele originale de 21 ţoli, vopsite în aceeaşi nuanţă.
Cumpărătorii pot alege dintre doar 3 nuanţe de caroserie — Chronos, Glacier şi Mythos. Standard SUV-urile includ elemente contrastante de culoare portocalie, precum etrierele şi centurile de siguranţă la interior, dar şi cusăturile pe tapiseria Dinamica din poliester reciclat sau piele Valcona.
Ornamentele decorative interioare sunt realizate din fibră de carbon. Tehnic, însă, S Line Black Edition nu aduce careva modificări, e-tron în această interpretare fiind disponibil cu cele două motorizări cu câte două motoare electrice, respectiv cu 313 CP la activ în cazul e-tron 50 quattro sau 408 CP în cazul e-tron 55 quattro.
Noile versiuni vor fi disponibile pentru comandă în Europa în următoarele săptămâni. Pachetul de tuning de uzină indică un preţ de 2,250 euro, pe când un e-tron în versiunea de bază porneşte în Germania de la circa 79 mii euro.
0
947
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!