Autorităţile americane solicită cetăţenilor să nu păstreze benzina în pungi de plastic

14 Mai 2021, 17:33
Denis Godorozea
Autorităţile americane au atenţionat cetăţenii despre riscurile păstrării combustibilului în pungi de plastic, solicitându-le să renunţe la această idee după o serie de cazuri nostime ce au avut loc în ultimele zile. Cetăţenii statelor din sudul SUA se văd nevoiţi să-şi facă rezerve de combustibil după atacul cibernetic care a dus la lipsă de carburant în regiune. Dar, unii cetăţeni par să nu fie prea selectivi în alegerea recipientului potrivit pentru a păstra benzina.
În condiţii de criză de carburanţi, pe reţelele de socializare au început să apară multiple poze cu benzină stocată în pungi de plastic, toate încărcate în porbagaje sau bene. Unii, mai inventivi, au ales să păstreze benzina în coşuri de gunoi sau alte recipiente fără capace, fără a conştientiza riscul la care îşi expun viaţa şi bunurile.
Reacţia autorităţilor nu s-a lăsat mult aşteptată — demnitarii şi forţele de ordine au amintit americanilor despre riscurile de păstrare incorectă a combustibilului şi au recomandat să aleagă cu atenţie recipientele pentru păstrarea benzinei. Totodată, autorităţile au amintit despre riscurile de incendii la expunerea combustibilului la foc. În ciuda avertizărilor, presa americană raportează despre un incident rezultat în urma păstrării incorecte a benzinei — un Hummer H2 a luat foc din cauza transportării incorecte a benzinei, iar şoferul s-a ales cu multiple arsuri.
0
1,748
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!