Autorităţile ucrainene vor lupta cu vitezomanii şi cursele ilegale cu denivelări artificiale de tip nou

21 Mai 2021, 16:44
Denis Godorozea
Autorităţile municipale din oraşul Odesa au dispus instalarea unor denivelări de tip nou pe drumurile publice. Astfel se urmăreşte reducerea numărului vitezomanilor şi cazurilor de curse ilegale pe drumurile publice. Soluţia a fost ochită la ţările occidentale şi va fi mai apreciată de şoferi în raport cu denivelările obişnuite.
Iniţial noile denivelări artificiale îşi vor face apariţia pe doar câteva străzi din oraşul Odesa, în regim de testare, însă dacă se vor demonstra a fi eficiente vor putea fi instalate şi în alte zone. Denivelările dreptunghiulare nu au un efect la fel de dureros asupra suspensiei în raport cu cele obişnuite, iar prin forma sa pot fi omise de unităţile de transport de dimensiuni mari, respectiv transportul public sau vehiculele de intervenţii, de exemplu.
Principala menire a noilor denivelări, potrivit autorităţilor din Odesa, de a lupta cu vitezomanii şi participanţii la curse ilegale pe drumurile publice, ce au câteva zone îndrăgite în oraş, unde se aventurează în special noaptea, deranjând locuitorii blocurilor din preajmă. Ce ziceţi, ar fi binevenite asemenea denivelări şi în ţara noastră?
0
1,160
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!