BMW X3 facelift şi varianta electrică iX3 au fost deconspirate în întregime înainte de premieră

14 Mai 2021, 10:58
Denis Godorozea
Primele imagini cu versiunea actualizată a crossover-ului BMW X3 au fost publicate în mediul online. Deşi versiunea electrică a SUV-ului a debutat mai târziu decât cele cu motorizări tradiţionale, se pare că facelift-ul de mijloc de carieră va fi introdus simultan pentru toate tipurile de propulsie. Respectiv, X3 şi iX3 au beneficiat de modificări stilistice similare.
Acum crossover-ul pare să se inspire de la sedanurile Seriei 5 facelift, debutate mai devreme, având forme apropiate la nivel de faruri şi semnături pătrăţoase LED pentru luminile de zi. Contrar noului limbaj stilistic adoptat de BMW, se pare că X3 a beneficiat de grile frontale chiar mai compacte, decât anterior. În cazul electromobilului iX3 calandrul are un rol strict decorativ, acesta fiind şi singurul element prin care pot fi distinse SUV-urile cu diferite tipuri de propulsie.
O doză similară de modificări a fost rezervată posteriorului, unde şi-au schimbat forma blocurile optice, având acum zone de culoare neagră pentru lumini de marşarier, dar şi noi forme pentru stopurile de tip LED. Cele două SUV-uri din imagini apar în versiuni destinate pieţei din China, dar cert este că versiunile europene vor fi identice. Facelift-ul urmează să fie dezvăluit oficial în luna iunie a acestui an, tot atunci vor fi dezvăluite şi modificările de ordin tehnic.
0
1,407
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!