BRABUS prezintă noii bolizi de performanţă din seria 800 pe baza GLE şi GLS

21 Mai 2021, 14:34
Denis Godorozea
BRABUS prezintă noi pachete de tuning din seria 800 pentru SUV-urile de performanţă Mercedes-AMG GLE 63 şi GLS 63. Tunerii au reuşit să stoarcă din motoarele V8 şi mai multă putere, dar şi au oferit câte un kit decorativ exterior, cu exces de agresivitate. Calandrul, însă, arată mai ciudat pe SUV-urile germane.
Modificările exterioare propuse de BRABUS pot fi uşor distinse pe fundalul pieselor originale, cele noi fiind din fibră de carbon. Astfel, SUV-urile s-au ales cu câte o bară de protecţie restilizată, cu splitter integrat în partea de jos, câte un calandru nou cu mai multe prize de aer şi emblema atelierului de tuning pe centru. La posterior, tradiţional, a fost integrat un difuzor agresiv, tot din fibră de carbon. Toate acestea sunt completate de jantele originale imense Monoblock de 24 ţoli.
La interior, tradiţional, tunerii din Bottrop se oferă să retapiseze toate suprafeţele cu piele fină de culoare neagră şi cusături contrastante able şi roşii. Cu piele fină de înaltă calitate vor fi acoperite şi scaunele celui de-al treilea rând pe GLS, acesta fiind, probabil, cel mai practic bolid preparat de maeştrii BRABUS.
Fireşte, cele mai importante modificări vin sub capotă, unde BRABUS a pregătit unitatea de control PowerXtra, ce majorează puterea ambelor modele până la 800 CP şi 1,000 Nm cuplu maxim. În aceste condiţii SUV-urile Mercedes-AMG ajung în liga SUV-urilor de performanţă de top, acolo unde domină Lamborghini Urus, or GLE-ul pregătit de BRABUS poate accelera până la 100 km/h în doar 3.4 secunde!
Ei bine, nici GLS nu va rămâne cu mult în urmă, în ciuda dimensiunilor şi greutăţii, fiind capabil să execute acelaşi exerciţiu în doar 3.8 secunde, deci tot atât cât are nevoie un Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid pentru această repriză!
0
1,396
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!