Bentley actualizează versiunea de performanţă Bentayga S! Acum cu şi mai multe elemente sport

26 Mai 2021, 12:12
Denis Godorozea
Bentley continuă campania de a actualizare a întregii game Bentayga, ce de curând a beneficiat de un facelift de mijloc de carieră. Britanicii, însă, percep fiecare versiune drept un model mai individual, astfel actualizările sunt lansate treptat, separat pentru fiecare interpretare. Acum a venit şi rândul versiunii sportive, cu numele Bentayga S.
Aşadar, versiunea S se alătură acum SUV-ului Bentayga facelift, Bentayga Hybrid şi Bentayga Speed, fiind o versiune de perfromanţă de mijloc cu motor V8 de 4.0 litri sub capotă, pe când cea mai performantă versiune face uz de unitatea W12 de 6.0 litri. În cazul Bentayga S benzinarul este absolut identic cu cel ce se oferă pe alte versiuni clasice, cu 550 CP la activ şi cutie automată cu 8 rapoarte în tandem cu sistem de tracţiune integrală. Ca şi anterior, Bentayga S are nevoie de 4.5 secunde pentru a atinge viteza de 100 km/h şi poate rula cu cel mult 290 km/h.
Modificările estetice sunt similare cu cele de care au beneficiat şi celelalte versiuni Bentayga, astfel SUV-ul are elemente de caroserie absolut noi, cu faruri şi blocuri optice spate modificate. Ca şi anterior, Bentayga S se distinge de alte modele din gamă prin elementele de decor de culoare neagră, care substituie în întregime suprafeţele cromate pe exterior. Specific acestei versiuni este şi eleronul integrat pe partea de sus a lunetei.
Habitaclul face uz de tapiserie combinată din piele şi Alcantara, oferind posibilitatea de a combina câteva nuanţe contrastante, precum în cazul maşinii de prezentare cu piele de culoare roşie şi neagră. Inserţiile din lemn au fost înlocuite cu elemente din fibră de carbon şi aluminiu. Opţional sunt disponibile două scaune separate pentru pasagerii spate, dar şi cel de-al treilea rând de scaune.
Bentayga S este echipat standard cu suspensii pneumatice, dar care sunt mai rigide cu până la 15% în raport cu versiunile standard. Şoferul poate alege acum dintr-o listă completată de regimuri de condus, dar sistemul de frânare mai performant, cu discuri carbon ceramice, este inclus doar pe lista opţionalelor, precum şi sistemul de evacuare mai sonor.
0
895
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!