Bugatti lansează o masă de biliard la preţ de Rolls-Royce, într-o serie limitată

6 Mai 2021, 09:12
Denis Godorozea
Constructorii auto, în special cei de modele de lux exclusiviste, se aliază uneori cu producători de alte obiecte preţioase pentru colecţii speciale de ceasuri, iahturi sau, mai nou, blocuri locative. Dar mai puţin ne-am fi aşteptat să vedem şi o masă de biliard cu emblema unui renumit brand auto, precum e această serie Bugatti Pool Table, creată de francezi în cooperare cu compania IXO.
Fireşte, dacă e tot un obiect de lux, cei de la Bugatti şi IXO au pregătit o masă de biliard de cea mai înaltă calitate, proiectată după cele mai înalte standarde din industrie şi cu utilizarea obiectelor de lux precum metale şi piele. Masa de biliard cu emblema Bugatti are părţile laterale realizate din aluminiu şi buzunare pentru bile din oţel şi piele fină.
Setul include nu doar masa propru-zisă şi câteva tacuri, apropo, realizate din fibră de carbon, dar şi un spaţiu de depozitare cu ecran tactil inclus pentru setările mesei şi afişarea scorului. Toate acestea funcţionează în tandem prin conexiune wireless, fireşte.
Pe lângă emblemele caracteristice sportivelor, fiecare masă va avea inscripţionat numărul de ordine din cadrul seriei exclusive, limitate la 30 exemplare. Dar preţul creaţiei pare exorbitant chiar şi pentru un accesoriu de lux, or este comparabil cu preţul unui Rolls-Royce nou-nouţ — 250,000 euro.
0
1,283
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!