Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cât de bine poate arăta un Mercedes E-Class W124, cu 474 mii km parcurşi prin Moldova

1 Mai 2021 - 10:11
Redacţia PiataAuto.md
Dacă vezi azi în vânzare un automobil din anul 1988 în Moldova, cu tocmai 474 mii km parcurşi, te aştepţi aproape inevitabil că vei descoperi o maşină obosită de vreme, uzată şi adesea neîngrijită, de la care să nu prea poţi avea alte pretenţii decât măcar să meargă şi să nu se strice chiar des. Dar există şi altfel de maşini.
Un Mercedes-Benz E-Class W124, de exemplu, vândut în Moldova şi fabricat în 1988, cu 474,042 km pe bordul său, arată neaşteptat de bine şi proaspăt. Sigur, nu e perfect, şi nu pretinde a fi vreunul din acele automobile de colecţie, care să fi fost întreţinut doar pe la service-uri oficiale, dar oricum, maşina arată cu mult, mult mai bine, decât media unor exemplare similare, din ani apropiaţi, vândute în prezent în ţara noastră.
E de o nuanţă verde închisă, un soi de british green, iar sub capotă se află un motor de 3.0 litri, diesel. Deşi nu e lipsită de imperfecţiuni, starea vopselei de pe caroserie pare foarte decentă. Într-o stare similar de bună se află şi habitaclul. Doar pe cotieră şi pe scaunul şoferului există mici rupturi, dar în rest, interiorul arată, din nou, mult mai bine păstrat decât majoritatea maşinilor de 33 de ani pe care le vezi vândute în Moldova.
Ah, da, maşina a vizitat totuşi de mai multe ori service-ul oficial Mercedes-Benz, or, în cazul Moldovei acest service e adesea cea mai bună soluţie a unor lucrări mai complexe sau pentru comandarea unor piese mai rare. Nu, nu s-a deservit doar aici, după cum spuneam.
Te lăsăm pe tine să vezi alte câteva poze şi să spui tu în comentarii dacă acest Mercedes-Benz îţi pare a fi cu adevărat în stare bună sau nu, la kilometrii şi vârsta ta. Dacă te întrebi cumva de preţ, află că el costă 5,500 euro. Mai mult decât media de piaţă, evident. Dar probabil preţul e motivat anume de starea mai bună maşinii.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter