Cât de ciudat va fi un sedan BMW cu design inspirat de crossover-ul electric iX

5 Mai 2021, 12:46
Denis Godorozea
După valul de critici aduse noului limbaj stilistic cu grile imense în momentul debutului noii generaţii BMW Seria 4 bavarezii au rămas fermi pe modificările planificate şi au declarat că anume aşa vor arăta viitoarele modele din gamă. Ulterior, şi mai multe schimbări stilistice au fost aduse de crossover-ul electric iX, cu design şi mai distanţat de ceea ce a oferit cândva BMW.
Acum cei de la Kolesa.ru au încercat să-şi imagineze cum ar putea arăta un eventual sedan de talia Seriei 5 dacă ar fi preluat ADN-ul stilistic adus de crossover-ul electric bavarez de generaţie nouă. Deci, ruşii au preluat de la noul SUV nu doar forma distinctivă a calandrului, dar şi formele farurilor şi blocurilor optice spate, împreună cu prizele de aer pătrăţoase din bara de protecţie frontală. De la actuala Seria 5 au păstrat doar formele laterale şi silueta.
Ei bine, până la debutul noii generaţii BMW Seria 5 mai sunt câţiva ani, însă acum putem anticipa modificări stilistice majore pentru sedanul tradiţional bavarez. Asta pentru că Seria 5 se va inspira în continuare de la modelele mai mari din gamă, precum Seria 7, care în ultimele luni a fost observată de mai multe ori pe drumurile publice. Probabil, cele două berline nu vor copia în întregime crossover-ul iX, dar vor opta pentru forme mai pătrăţoase la nivel de blocuri optice.
De altfel, prototipurile de teste surprinse camuflate au dezvăluit formele ciudate ale farurilor, care par a fi etajate acum, cu semnături LED pe partea de sus a fasciei frontale şi faruri de bază situate mai jos.

Ce ziceţi de aşa un design pentru noile Seria 5 şi Seria 7?
0
979
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!