Caz bizar în Germania: un şofer şi-a uitat soţia însărcinată la un loc de popas pe autostradă

28 Mai 2021, 10:03
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Germania a trebuit să asiste o reuniune familială week-end-ul trecut, după o situaţie bizară, dar probabil nu cu totul unică.

Dumincă noaptea, pe la ora 01:00, un bărbat de 28 de ani conducea pe autostrada A3, spre Renania, fiind singur în faţă, în timp ce soţia sa însărcinată în luna a 5-a şi copilul de 11 ani se aflau pe bancheta spate. Aceştia au oprit cu toţii la un punct de popas pe autostradă. Întâi tatăl a ieşit la baie, femeia şi copilul aşteptându-l în maşină, apoi acesta a decis să renunţe şi a revenit în maşină. Se pare că între timp şi femeia ieşise la baie, însă şoferul n-a observat lipsa ei şi a pornit mai departe, uitându-şi soţia însărcinată fără telefon şi fără vreo haină groasă.
Poză simbol

Aceasta a solicitat în cele din urmă ajutorul poliţiei, rugând un alt şofer să-i împrumute telefonul. Între timp, şi şoferul de 28 de ani, aflat deja la circa 50 kilometri depărtare, şi-a dat seama că şi-a uitat soţia şi pornise înapoi spre locul ultimului popas. Într-un final, poliţia a luat femeia la bordul maşinii sale şi au mers către şofer, aşa că au reunit familia la jumătate de drum.

Nu ştim exact ce va păţi bărbatul în urma isprăvii sale, dar poliţia s-a amuzat pe seama cazului.
0
996
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!